OVER ALLARD LINDHOUT

Op 23-jarige leeftijd debuteerde Allard Lindhout tijdens AGOVV en RBC Roosendaal in 2010 als één van de jongste scheidsrechters in het betaald voetbal. Terwijl hij veel hordes moest overwinnen wist Allard het in 2015 tot de Eredivisie te schoppen waar hij sindsdien meer dan 90 wedstrijden heeft gefloten.

Voormalig leraar in het basis onderwijs

Zijn prestaties werden in januari 2020 beloont toen hij zijn eerste FIFA-badge in ontvangst mocht nemen waardoor hij ook internationale wedstrijden mocht gaan fluiten. Op 26 augustus 2020 was het dan echt zover en debuteerde hij in de Champions League op het befaamde gras van Celtic Park tijdens Celtic en Ferencváros.

Naast zijn carrière als scheidsrechter heeft Allard jarenlang voor de klas gestaan als leraar basisonderwijs en daarna als docent op de Pedagogische Academie (PABO). Er zijn meer gelijkenissen tussen op het veld en voor de klas staan dan je misschien zou denken. In beiden gevallen moet je gezag uitstralen en zorgen voor respect. Tegenwoordig begeleidt Allard kinderen met een autisme spectrum en ondersteunt hij leerlingen op het basis- en voortgezet onderwijs.

Presteren door continue in de spiegel te kijken en iedere dag keihard te werken om beter te worden

Ook als spreker weet Allard een indruk achter te laten

Gecombineerd met de ervaringen van het veld en het klaslokaal vertelt Allard vol passie over leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand, presteren onder druk, samenwerking, teamwork, keuzes maken. Met de nodige zelfspot en charisma weet hij een durende indruk achter te laten op het publiek. 

Contact met Allard Lidhout

Als professioneel scheidsrechter op topniveau is altijd excelleren op het gebied van leiderschap, samenwerking en communicatie een pré